Metal | Založeno 1996 | Ludkovice u Luhačovic, Česká republika | www.facebook.com/sdoscz

 

 

 

EAGER (mp3)

DARK SIDE OF CONSCIENCE (mp3)

 THE HIKE II (mp3)



Diskografie

Simple (2016; MetalGate)

The Hike & Other Laments (2013, MetalGate)

Of Us (2010)

Chain-Driven Sunset (2007)

Triotus, Tricephalus and Tribadism (2005)

Moon 2002: Nocturnal Breed (2002)

Sestava

Doctor - zpěv, baskytara

Vlasa - kytara, zpěv

Canni - kytara

Pickard - bicí



Ke stažení

Biografie

Seznam koncertů

Promo fotky

Seznam recenzí

Stage plan

Stáhnout vše jako ZIP