Death metal | Založeno 1991 | Hronov, Česká republika | www.tortharry.com

 

 

ODD MAN OUT (mp3)

 

FALSE SUPERIORITY (mp3)

 

ENTRENCHED (mp3)



Diskografie

Sinister Species (2017; MetalGate)

Follow (2013; MetalGate)

Beneath (2010; MetalGate)

Round Table Of Suicide (2008)

Reborn (2006)

White (2003)

Unseen (1999)

Book Of Dreams (1997)

When The Memories Are Free (1994)

Sestava

Martin "Lemy" Vacek - baskytara, zpěv

Dan "Heatley" Pavlík - zpěv, kytary

Jiří "Panther" Rosa - bicí

Ke stažení

Biografie

Seznam koncertů

Promo fotky

Seznam recenzí

Stage plan

Stáhnout vše jako ZIP